Powered By Blogger

30.5.14

Αποκλειστικό μήνυμα – παρακαταθήκη, της ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, προς τον Ελληνικό λαό και πολλούς αποδέκτες, μέσα από τα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ

 olympiada


“Όταν τελειώσουμε με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, θα πρέπει να συντονιστούμε πάνω σε μια ρεαλιστική βάση για να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια και τους οικονομικούς δολοφόνους μας”.


“Ελπίζω η Ελληνική Δικαιοσύνη να φέρει σύντομα την Εθνική αυτή προδοσία στο Δικαστικό Ακροατήριο και επίσης ελπίζω ότι ο Ευρωβουλευτής που θα αναδειχθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τουλάχιστον, να παλέψει στην Ευρωβουλή για το εθνικό αυτό ζήτημα για το οποίο θα έχει όλα τα στοιχεία από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία υπόθεση δεν έχει μπεί στο αρχείο, όπως μερικοί καλοθελητές διαδίδουν, ασφαλώς, όχι αθώα”.

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Η υποψηφιότητά της, ξεχώρισε από όλες τις υποψηφιότητες των κομμάτων.
Η μοναδική υποψήφια Ευρωβουλευτής, με καθαρό κρυστάλλινο λόγο και συγκεκριμένου προσδιορισμό για την υποψηφιότητά της.
Η μοναδική, που δεν έταξε λαγούς με πετραχείλια… που δεν έβαλε το “ΘΑ”, αλλά το “ΝΑ” στις ομιλίες της.
Η μοναδική υποψήφια ευρωβουλευτής που μοναδικό στόχο είχε ΝΑ αγωνιστεί για να στείλει στη φυλακή τη συμμορία αυτών που παραποιώντας τα οικονομικά μεγέθη, έβαλαν την Πατρίδα μας στο Μνημόνιο.
Η μοναδική, που ήξερε πως να αναδείξει την ΑΛΗΘΕΙΑ δια της φυλακισης των υπευθύνων για την ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, για λογαριασμό όλου του ελληνικού λαού.

Ήταν η μόνη που δεν είπε ποτέ στις ομιλίες της “ψηφίστε με”.
Αντιθέτως, προέτρεπε τον λαό, είτε μέσα από τις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συνεντεύξεις της, να ψηφίσουν αντιμνημονιακά και να στείλουν στο ευρωκοινοβούλιο, τους πιο άξιους.

ΗΘΟΣ – ΓΝΩΣΗ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ!

Αυτά τα στοιχεία χαρακτήρισαν την υποψήφια ευρωβουλευτή ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.
Η απουσία της απ’ αυτό, μόνο ως πλήγμα για την σωτηρία της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, μπορεί να θεωρηθεί.

Ούσα δίπλα της τον τελευταίο καιρό, αλλά και κοντά της τα τελευταία χρόνια, είχα την ευκαιρία, να διαπιστώσω την μεγάλη αγάπη της για την πατρίδα, την πίστη της, την απλότητα του χαρακτήρα της, αλλά και το… τσαγανό της.

Κι αυτό, το εισέπραξαν όσοι την γνώρισαν, όσοι μίλησαν μαζί της, όσοι την τίμησαν και της εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους…

Η απόφασή της να ψηφίσει στον Μαραθώνα ως υποψήφια Ευρωβουλευτής, ήταν ένας μοναδικός συμβολισμός…

Το μήνυμα που στέλνει στον ελληνικό λαό, σαφές, ξεκάθαρο και με πολλούς αποδέκτες…. για συνέχιση του αγώνα, για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία.
Στο ίδιο μήνυμα, αφήνει σαφείς αιχμές για το ΕΓΚΛΗΜΑ του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ως πρώην υπουργοιύ Πολιτισμού, που αφορά στην ΥΠΟΠΤΗ μεταφορά των οστών των Μαραθωνομάχων στο εξωτερικό.

Ο λόγος στην ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ.

Σ’ αυτή την ΚΥΡΙΑ, που απέδειξε με τις πράξεις της, τι σημαίνει ΑΓΩΝΑΣ…. τι σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ!

Ανακοίνωση – Μήνυμα
Ζωής Γεωργαντά

“Θέλω να ευχαριστήσω τις χιλιάδες συμπατριώτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους στις Ευρωεκλογές.

Η καταμέτρηση συνεχίζεται, αλλά ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα δηλώνω ότι θα παραμείνω στην μάχη για την τιμωρία των Ελλήνων πολιτικών και των Ευρωκρατών της Eurostat (Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας) και της Κομισιόν που καταδίκασαν την χώρα μας σε έναν αδυσώπητο οικονομικό πόλεμο βασιζόμενοι σε ψευδή στατιστικά στοιχεία του δημοσίου χρέους και ελλείμματος.

Σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Συνθήκες, η ΕΕ οφείλει να
διαγράψει όλο το δημόσιο χρέος που μας φόρτωσαν παράνομα και πέραν πάσης έννοιας κράτους δικαίου οι ανωτέρω Ευρωκράτες από το 2010.

Ελπίζω η Ελληνική Δικαιοσύνη να φέρει σύντομα την Εθνική αυτή προδοσία στο Δικαστικό Ακροατήριο και επίσης ελπίζω ότι ο Ευρωβουλευτής που θα αναδειχθεί από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τουλάχιστον, να παλέψει στην Ευρωβουλή για το εθνικό αυτό ζήτημα για το οποίο θα έχει όλα τα στοιχεία από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας της υπόθεσης της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία υπόθεση δεν έχει μπεί στο αρχείο, όπως μερικοί καλοθελητές διαδίδουν, ασφαλώς, όχι αθώα.

Όταν τελειώσουμε με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, θα πρέπει να συντονιστούμε πάνω σε μια ρεαλιστική βάση για να απαλλαγούμε από τα Μνημόνια και τους οικονομικούς δολοφόνους μας.

Μόνο τότε θα γυρίσουμε πίσω στις ζωές μας και στην δουλειά μας μέχρι να ξαναδιαπιστώσουμε νέες ατασθαλίες από τους νέους κυβερνήτες μας.

Η ζωή είναι ένας ατέλειωτος αγώνας και αυτό έχει την ομορφιά του”.

http://attikanea.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9253.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου