Powered By Blogger

2.2.15

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ;




Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος

Τι κοινό έχουν άραγε ο διεθνής τύπος με τον κάθε ντόπιο Γεωργιάδη και Παρακρατιάδη συκοφάντη; Γιατί είναι ενωμένοι όλοι αυτοί εναντίον των ΑΝΕΛ; Τι έχουν να φοβηθούν από ένα πατριωτικό, δημοκρατικό, αντιναζιστικό κίνημα ενάντια στη διαφθορά; Γιατί τους φταίει ειδικά ο Καμμένος; Μήπως επειδή ο Καμμένος ξεπέρασε κάθε παλαιοπολιτικό κριτήριο για τη δημιουργία των ΑΝΕΛ; Μήπως επειδή τον ψήφισαν δεξιοί, αριστεροί, χριστιανοί, άθεοι, πολυθεϊστές, δηλαδή μήπως επειδή έφτιαξε ένα κόμμα το οποίο έχει προοπτική να ενώσει πολλούς από όσους θέλουν να έχει μέλλον η πατρίδα τους; Μήπως επειδή με τους ΑΝΕΛ στην εξουσία οι πιθανότητες να ξηλωθεί ο υπόκοσμος που υπηρετεί παράνομα συμφέροντα είναι σημαντικές; Ο κάθε μιζαδοαρπάχτρας, ο κάθε επίδοξος αγοραστής του Ελλαδικού πτώματος, ο κάθε μεγαλοτοκογλύφος και ο κάθε εξαγωγέας όπλων που ζει από την Ελληνοτουρκική αντιπαράθεση, καταλαβαίνω γιατί έχουν λόγους να χτυπούν ΑΝΕΛ και Καμμένο.
Το σχόλιό του για τη μη πληρωμή φόρων από κάποιους Εβραίους της Ελλάδος ή είναι αποτέλεσμα παραπληροφόρησής του ή ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει. Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ...
πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, διότι το θεωρώ παράλογο. Έχω επίσης ακούσει και διαβάσει τις δηλώσεις Ελλήνων Εβραίων ότι πληρώνουν φόρους, και δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι ψεύτικες. Από την άλλη πλευρά αδυνατώ να πιστέψω ότι ο Καμμένος δεν ξέρει τι λέει επί του θέματος. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο Καμμένος είναι ανοιχτός και φιλικός προς κάθε κατεύθυνση και δεν έχει απολύτως καμία διάθεση να βλάψει κανένα αθώο για οποιονδήποτε λόγο. Αν έχει κάνει λάθος θα ζητήσει συγνώμη και θα γίνει ακόμα φιλικότερος προς τους Εβραίους. Αν δεν έχει κάνει λάθος, πρέπει να σταματήσουν όσοι τραβάνε το σχοινί και να ζητήσουν αυτοί συγνώμη.
Το Γερμανικό ρατσιστικό ανθελληνικό μίσος ενάντια στον Καμμένο ελπίζω να μη γίνει και Εβραϊκό. Αυτή τη στιγμή η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος απολαμβάνει τη συμπάθεια όλων των λαών της γης, και τα ποσοστά ενδοχώριας και διεθνούς αποδοχής της, σπάνε κάθε ρεκόρ. Είναι μάλλον η πρώτη φιλελληνική κυβέρνηση στην Ελλάδα, εδώ και αρκετές δεκαετίες. Ο Καμμένος έχει ταυτιστεί με τα συμφέροντα του Ελληνισμού. Ο Ελληνισμός είναι ταυτισμένος και συνώνυμος με τον πολιτισμό. Συμφέρον όλων είναι να στηρίξουν ανθρώπους σαν τον Καμμένο και τον Τσίπρα, αν θέλουν η ανθρωπότητα να πάει μπροστά. Η Ελλάδα αποτελεί εκ φύσεως και εξ ορισμού την καρδιά του παγκόσμιου πολιτισμού.  Όσοι βασανίζουν την καρδιά τους, δεν μπορούν καν να φανταστούν τη φρίκη που τους περιμένει.  

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/2/15, 11:12 μ.μ.

    Χμ, λίγο πριν τις γιου-βρο-εκλογές γράφαμε σε σχόλιο μας στην καραμανλική ολυμπίτσα
    http://olympia.gr/2014/05/01/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%B8%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%BD/comment-page-1/#comment-1620127
    From HEIL GAP (or mind the GAP) said
    Μαΐου 2, 2014 at 9:29 πμ
    Θαυμάστε Έλληνες …. ποιούς ψηφίζετε !!!!!!!!!!!
    Προφανώς η Θρακιώτισσα που επικαλείται το δημοσίευμα σας … μάλλον δεν θα εχει καταλάβει οτι ο εθνοσωτήρας που « ανησυχεί τόσο πολύ για τις αντεθνικές δράσεις του Προξενείου και την εξίσου αντεθνική αδράνεια, αδράνεια που τον τελευταίο καιρό αρχίζει να χτυπάει οροφή» …. φρόντισε δια της υπογραφής του να εγκρίνει το ξεπούλημα των ελληνικών νησιών.
    Και ένα μεγάλο μέρος από το μεγάλο θράσος των ανθρώπων που τον υποστηρίζουν αποτυπώνεται στο παρακάτω δημοσίευμα :
    http://exomatiakaivlepo.blogspot.gr/2013/02/blog-post_4076.html
    Όπου προσπαθούν να πείσουν τα «μοσχάρια» που θα το διαβάσουν ότι ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Τέρενς Κουίκ έπραξε το πατριωτικό του καθήκον …. πείθοντας την Κυβέρνηση να επαναδιατυπώσει το κείμενο της Τροπολογίας 223/5 της 8ης Φεβρουαρίου 2013 και ψηφίζοντας ακολούθως ναι εις την ενοικίαση των νησιών μας …. «ακούστε, ακούστε » για ενενήντα εννέα χρόνια.
    (Φυσικά μην ψάχνετε αναφορά στο κείμενο τους «για τα ενενήντα εννέα χρόνια (99)» δηλαδή έναν αιώνα ! … χα, χα, χα … θα λησμονήσαν να το παραθέσουν ως φαίνεται τα καημένα τα ορφανά του Πάουλ Γιόζεφ Γκαίμπελς )
    Συγκεκριμένα αναφέρουν :
    Με την παρέμβαση μας αυτή διασφαλίζεται ξεκάθαρα ότι σε καμία περίπτωση δεν πωλείται δημόσια νήσος ή νησίδα, αλλά θα παρέχεται μόνο η δυνατότητα ενοικίασης, μπλα, μπλα,
    Χμ, «πετύχαμε …. λοιπόν …. μια ακόμα κοινοβουλευτική νίκη για την διασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας.» ….
    Και το δούλεμα συνεχίζεται !!!!!!!!!
    HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/2/15, 11:13 μ.μ.

    Σήμερα 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 θα τολμήσουμε να ρωτήσουμε όλους εσάς …. Χμ, εσάς που θαυμάσατε τον Καμμένο ο οποίος ως νέος βουβουζελος στην πρώτη δήλωσή του ως υπουργός, δεσμεύτηκε να βρει πόρους για νέα εξοπλιστικά προγράμματα, … χα, χα, χα …. και μετά έχουνδηλαδή άδικο τα χρυσά αυγά που τον αποκαλούν υπουργό εξοπλισμών???? Δεν νομίζω !!!!!!! ….και εν συνεχεία «φτιαχτήκατε» ακούγοντας πως πέταξε στεφάνι στα Ίμια χμ, από ελικόπτερο … έλα χριστέ μου και παναγία μου …. ακούς εκεί μέσα από ελικόπτερο ) ….
    « ειλικρινά τώρα πιστεύετε ότι η ιδέα-πατέντα περί της ενοικίασης των 99 ετών δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους …. πιστεύετε οτι αυτή η «εθνικόφρων» φόρμουλα για το ξεπούλημα των νησίδων μας ήταν του Κουίκ και της Μακρή ή δασκάλεμα του Καμμένου, … χμ, ο οποίος βραβεύτηκε από την παγκοσμιοποίησης μέσω του πρόεδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, και με το παράσημο του Ιππότη του Εθνικού Τάγματος της Αξίας
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82_%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82
    και έχει αναλάβει την εξουσία του στρατού πιστεύοντας φαίνεται λανθασμένα ότι οι έλληνες αξιωματικοί είναι άβουλα όντα και πως με τα κάποια ψίχουλα που έλαβαν την περασμένη εβδομάδα θα κινητοποιηθούν μαζί με τις δυνάμεις ασφαλείας του ψευδοαριστερου κυρίου Βούτσης …να συντρίψουν την πολιτική αναταραχή που θα προκαλέσει η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να παραδώσει περισσότερα χρήματα στους banksters.
    Ο Νίκος Βούτσης, τηλεφώνησε στον επικεφαλής της αστυνομίας και του στρατού. σύμφωνα με τον δημοσιογράφο PaulMasonτου Channel 4 Newsπου που αναφέρει ότι Βούτσης τους είπε, «Σας εμπιστευόμαστε».
    Πριν από τις εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα διέλυε τις μονάδες των ΜΑΤ και θα τις συγχώνευε στην γενική δύναμη της αστυνομίας.
    Αυτή η υπόσχεση δεν κράτησε ούτε μια μέρα στην κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ με τον υφυπουργός στο υπουργείο Εσωτερικών να ανακοινώνει ότι "οι αστυνομικοί θα έχουν όπλα σε διαμαρτυρίες."
    Η Δήλωση Βούτση δεν είναι ένα παράδειγμα της πολιτικής του αφέλειας. Απλά ενημερώνει την αστυνομία και το στρατό, που, σύμφωνα με τους όρους της εμβάθυνσης της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αναπόφευκτη εμφάνιση των μαζικών διαδηλώσεων ενάντια στην κυβέρνηση τη στιγμή που αρχίζει να επιβάλει τη δική του εκδοχή της λιτότητας, ο ΣΥΡΙΖΑνελ θα εξαρτηθεί μόνο από τους μπάτσους του και θα αξιοποιήσει όλες τις δυνάμεις του κράτους για να συντρίψει την αντιπολίτευση.
    Τίποτε δεν είναι τυχαίο ούτε και η και με την υπογραφή του τάχα δημοκράτη υποψηφίου ευρωβουλευτή του σύριζα κυρίου παπαδημουλη, όπως γράψαμε τελευταία φορά στην Η ΕΥΡΩΠΑΘΕΙΑ
    « ….. Ναι πρόκειται για την διάταξη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που ένα χρόνο πριν τον Οκτώβριο του 2010 είχε υπογράψει και ο κύριος Δ. Παπαδημούλης του ΣΥΝ ο οποίος ψήφισε «παρών» (!!!!!!) στις συστάσεις , δηλαδή στην εφαρμογή του ψηφίσματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/2/15, 11:14 μ.μ.

    Όπως επισημαίνεται στο ψήφισμα …… ωστόσο παρά το ότι η ελευθερία της έκφρασης και της συνάθροισης είναι πυλώνες της δημοκρατίας, « μπορούν να γίνουν αντικείμενο περιορισμών », βάσει του νόμου και της Σύμβασης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καθώς το κείμενο προβλέπει ακόμα περιορισμούς στην «ελευθερία του συνέρχεσθαι και του συνεταιρίζεσθαι με άλλους», η οποία θα μπορεί στο εξής να αναστέλλεται δια να διασφαλιστεί « η πρόληψη της διασάλευσης της τάξης » !!!!!!!!!!!!!!!!
    http://ksipnistere.blogspot.gr/2010/10/blog-post_8499.html
    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ
    Και κάτι άλλο μη τρωτέ άλλο κουτόχορτο …. τώρα εάν δεν μπορείτε να το κόψετε ….Τουλάχιστον καπνίστε το ….
    Και χμ, αφήστε επιτέλους την παραπληροφόρηση …διαβάστε και λίγο τον Δημήτρη Καζακη ή το ταπεινό άρθρο του HEILGAP
    "Η υπαναχώρηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑνελ φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει … Η νέα ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε να συνεχίσει τις κυρώσεις της ΕΕ ενάντια στη Ρωσία …. "
    Στη διεθνή πολιτική, ο ΣΥΡΙΖΑ σηματοδότησε τελικά μια γενική συμμαχία της με τον ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό με την υποστήριξη της συνέχισης των κυρώσεων κατά της Ρωσίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση στη συνεδρίασητων υπουργών Εξωτερικών. «Είμαστε στο mainstream» δεν είμαστε το κακό παιδί ", δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών του Τσίπρα, Νίκος Κοτζιάς, πρώην μέλος του ΚΚΕ, που υποστήριξε τη συντριβή του κινήματος της Αλληλεγγύης από την πολωνική σταλινικό καθεστώς στη δεκαετία του 1980.
    Όσο για το ΙΣΤΑΜΕ …. Χα , χα, χα …. Τι γίνεται με τα «φτε-λα» ::: ή το μαλλί θα το πληρώσει το άλλο μπ%υμπ%υκι ο Ηλίας Μόσιαλος….
    HEIL GAP (or mind the GAP)


    ΑπάντησηΔιαγραφή