Powered By Blogger

27.2.12

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει απορροφηθεί στο υπέρ-κράτος της νέας Ευρωπαϊκής Τάξης Πραγμάτων .


From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Είναι άραγε τυχαίο ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει απορροφηθεί στο 4 Ράιχ ….. στο Ευρωπαϊκό υπερκράτος ;
Μετά την πρόσφατη συμφωνία , 300 υπάλληλοι της ΕΕ (όχι μόνο οι εφοριακοί) είναι έτοιμοι να έλθουν και να διευθύνουν τις δραστηριότητες όλων των ελληνικών υπουργείων, προφανώς, επίσης …. και του ο στρατού και της αστυνομίας.

http://diepresse.com/home/wirtschaft/eurokrise/734402/Einbruch-in-Griechenlands-Souveraenitaet?direct=729840&_vl_backlink=/home/wirtschaft/index.do&selChannel=106
«ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ KAI ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΒΛΑΚΑΣ !»
Η τρόικα και η Γερμανία έχουν ανακοινώσει ένα νέο γύρο μέτρων λιτότητας για την Ελλάδα, «ενώ παραδέχονται φανερά πλέον ότι τα μέτρα λιτότητας θα στείλουν τη χώρα βαθύτερα σε ένα φαύλο κύκλο θανάτου του χρέους , ενώ η ανεργία και η φτώχεια αναμένεται να φτάσουν στα ύψη !»
http://blogs.telegraph.co.uk/finance/jeremywarner/100015089/eurozones-shocking-prescription-for-greece/
«Η Ελλάδα έχει ήδη υποστεί από τις χειρότερες απώλειες της παραγωγής , αναφορικά με τις οικονομικές κρίσεις του 20ου και του 21ου αιώνα ,
λέει το CEPR. : Κέντρο Οικονομικής και Πολιτικής Έρευνας
1611 Connecticut Avenue, NW, Suite 400
Washington, DC 20009 202-293-5380
http://www.cepr.net/

Το CEPR. ( Κέντρο Οικονομικής και Πολιτικής Έρευνας ) της Ουάσιγκτον μόλις δημοσίευσε ένα έγγραφο το οποίο ανατρέπει πλήρως το ελληνικό σχέδιο διάσωσης . Η δημοσίευση αυτή ονομάζεται “περισσότερος πόνος, κανένα κέρδος για την Ελλάδα!” Εδώ δίνεται περιληπτικά, η σαφής πρόταση των συγγραφέων!
Όπου σε αντίθεση με τις βρώμικες προσπάθειες της τρόικας , τα επιχειρήματα του CEPR εδώ είναι σαφή και πειστικά.

«Η Ελλάδα θα είναι πολύ καλύτερα μετά την αθέτηση και την εγκατάλειψη του ευρώ.»
«Η Ελλάδα έχει ήδη υποστεί τις χειρότερες απώλειες στην παραγωγή συγκριτικά με τις οικονομικές κρίσεις του 20ου και του 21ου αιώνα» – Ακόμη και αν η οικονομία αρχίσει να ανακάμπτει, η Ελλάδα μετά την κορύφωσή της θα έχει χάσει το 15.8% του ΑΕΠ , μας λέει ο CEPR.
Γράφει επίσης ότι: Παρά το γεγονός ότι η συμφωνία θα επιτρέψει στην κυβέρνηση να αποφύγει προεπιλογή τον Μάρτιο, υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ως προς το κατά πόσον το πρόγραμμα που συμφωνήθηκε θα οδηγήσει τη χώρα σε ένα σημείο από όπου θα επιστρέψει στην ανάπτυξη , και , θα έχει ένα βιώσιμο επίπεδο δανειακής επιβάρυνσης , ώστε να μπορεί να δανειστεί από ιδιωτικές αγορές.
Το ΔΝΤ έχει επιμείνει στην υποτίμηση των συνεπειών της απώλειας του ΑΕΠ της Ελλάδας , ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΝΑ , μειώνοντας τις προβλέψεις του κατά ένα τεράστιο 6,9 τοις εκατό από την πρώτη αναθεώρηση της συμφωνίας τον Σεπτέμβριο του 2010.
ΕΔΩ ο HEIL GAP θυμάται ένα σχετικό άρθρο του με το καταστροφικό σχέδιο του ΔΝΤ .
Το άρθρο λέγεται « PRISON ΒRΕΑΚ ΓΟΥΙΝΕΑ – ΕΛΛΑΔΑ σημειώσατε Strauss-Kahn |» (στο ξυπνάτε ελεύθεροι Έλληνες ) …. ( δεν το βρίσκω ) … υπάρχει όμως και σε παραλλαγή /επανέκδοση του στην τρικλοποδιά :
http://www.triklopodia.com/2011/10/prison-vreak-gouinea-ellada-simeiosate.html

Σύμφωνα με CEPR : Το πρόγραμμα του ΔΝΤ θεωρεί επίσης πολύ μεγάλα τα ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΜΕΝΑ έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις – περίπου 15 τοις εκατό του ΑΕΠ κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο ετών, και 22 τοις εκατό του ΑΕΠ μέχρι το 2017 και σημειώνει ότι με μια αναθεώρηση προς τα κάτω τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις θα μπορούσαν να ανεβάσουν τον λόγο χρέους / ΑΕΠ σε 138 τοις εκατό, το 2020 , αντί του στόχου του 120 τοις εκατό.
Το πρόγραμμα θα μπορούσε επίσης εύκολα να εκτροχιαστεί από τη μικρότερη ανάπτυξη. Δεδομένης της τρέχουσας συρρίκνωσης του οικονομία της Ευρωζώνης , αυτό φαίνεται αρκετά πιθανό.
Εδώ ο HEIL GAP θέλει να επισημάνει το πόσο πολύ επιβαρυντική θα είναι για τον λόγο χρέους /ΑΕΠ , η επερχόμενη κρίση του πετρελαίου που ήδη άρχισε με το Ιράν και τα εκατέρωθεν εμπάρκο:
« …. 2008 κρίση …. και ….. μια επιτυχής κομπίνα πάντα επαναλαμβάνεται ….»
Ακριβώς ! πολύ σωστά ! αυτό είναι …
Θα τιναχτούν όλα τα διαγράμματα στον αέρα !
Αφήστε τώρα την κρίση στην ναυτιλία ….. εάν κάποιος είναι ελάχιστα σχετικός με ….. και δει το πόσο έχουν πέσει σήμερα οι διάφοροι δείκτες μεταφοράς φορτίων …. ε … τότε αντιλαμβάνεται το τι σημαίνει αυτό , και , τι επιπτώσεις θα έχει η παγκόσμια ύφεση και στο πρόγραμμα δανεισμού-σκλαβιάς μας .
π.χ. ο δείκτης Baltic Dry Index
http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/Baltic_Dry_Index&ei=Ti5KT-TmD-zJiQL717XaDQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=4&ved=0CFEQ7gEwAw&prev=/search%3Fq%3Dbaltic%2Bindex%26hl%3Del%26biw%3D800%26bih%3D600%26prmd%3Dimvnsz
• Σύμφωνα με το απαισιόδοξο σενάριο “η Ελλάδα θα χρειαστεί περίπου 245 δις ευρώ σε bail-out βοήθεια, πολύ περισσότερο από τα 170 δισ. ευρώ , σύμφωνα με τις προβλέψεις της ευρωζώνης που «βασικά» χρησιμοποίησαν οι υπουργοί σε όλες τις νυκτερινές διαπραγματεύσεις τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες [20 Φεβρουαρίου]”
• «Ακόμα και κάτω από ένα πιο ευνοϊκό σενάριο, η Ελλάδα θα μπορούσε να χρειαστεί μια επιπλέον « διάσωση » 50 δις ευρώ μέχρι το τέλος της δεκαετίας πάνω από τα € 136bn σε νέα κεφάλαια μέχρι το 2014 .

Η Ελλάδα έχει επίσης τώρα την υψηλότερη επιβάρυνση από τόκους του δημόσιου χρέους , από κάθε άλλη χώρας της ΕΕ, που ανέρχεται στο 6,8 τοις εκατό του ΑΕΠ! Υπάρχουν μόνο δύο άλλες χώρες που βρίσκονται ακόμη στην περιοχή των 4 τοις εκατό (Ιταλία και Πορτογαλία).

Χμ …… Αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει τέλος στον πόνο. Οι περικοπές του προϋπολογισμού και οι αυξήσεις φόρων θα συνεχιστούν χάριν των κερδών των τραπεζών, αλλά και δια να αποτρέψουν μια προεπιλογή ώστε να μην αποκαλυφθεί εις τους γερμανούς φορολογούμενους ότι οι banksters τους έχουν «φεσώσει » για σχεδόν ένα τρισεκατομμύριο ευρώ αν συμπεριληφθούν οι πληρωμές του TARGET2.

Διαβάστε σχετικά με TARGET2. στο προηγούμενο άρθρο μας :
“ Η μπλόφα της Ευρώπης ” … Του
HEIL GAP ( or mind the GAP)
http://www.netnewsgr.gr/2012/02/blog-post_23.html
http://www.triklopodia.com/2012/02/i-blofa-tis-evropis-tou-heil-gap-or.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+triklopodia%2Foxhy+%28%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC%29&utm_content=FaceBook
http://1greek.wordpress.com/2012/02/23/%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BB%CF%8C%CF%86%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7%CF%82/
Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνη συμφώνησαν ότι μια ομάδα εργασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έχει “ενισχυμένη και μόνιμη” παρουσία στην Ελλάδα , ώστε να διασφαλίσουν ότι η χώρα εφαρμόζει μια σειρά από επώδυνες μεταρρυθμίσεις που συνδέονται με τη συμφωνία.
Επιπλέον, η Ελλάδα ανέλαβε εκ των προτέρων την υποχρέωση να μεταφέρει την εξυπηρέτηση πληρωμών του χρέους σε ένα δεσμευμένο λογαριασμό. Υποσχέθηκε, επίσης, μέσα στους επόμενους δύο μήνες , να θεσπίσει νομοθεσία που δίνει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του χρέους σε σχέση με όποιες άλλες κρατικές / κοινωνικές δαπάνες και να την ενσωματώσει στο Σύνταγμά της το συντομότερο δυνατό. “, Γράφει η WSJ. ( σημείωση : παρόλο που πριν από το 2013 δεν μπορεί να γίνει ουδεμία αναθεώρηση του Ελληνικού συντάγματος )http://online.wsj.com/article/BT-CO-20120221-707036.html

Δημοκρατία είναι και πάλι η ηττημένη ….. Δυστυχώς …..
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Αυτή όμως η λύση φιλαράκια μου ….. δεν λειτουργεί και δεν θα λειτουργήσει.
Το μόνο που κάνει είναι να καταπνίγει την ανάπτυξη και να εμποδίζει το δρόμο για τη δημιουργία θέσεων εργασίας .
Αυτό μας οδηγεί σε μια κρίση που γίνεται όλο και πιο άγρια …..αλλά και σε μια επιδείνωση της κρίσης της δημοκρατίας .
Αλλά πέρα από τα ίδια τα μέτρα διάσωσης , που είναι καταστροφικά για την χώρα-οικονομία , αυτό που πρέπει επίσης να μας προβληματίζει ως Έλληνες είναι : Όταν η γερμανική κυβέρνηση προκειμένου να παράσχει κεφάλαια διάσωσης στην χώρα μας (που είναι και μια χώρα της ΕΕ) απαιτεί από την Ελλάδα ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ουσιαστικά τη δημοσιονομική αρχή της ….
ή ακόμη ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ τις εθνικές εκλογές της (πράξη που θα ήταν αντισυνταγματική στη Γερμανία) ….. τότε έχουμε φτάσει στο έσχατο στάδιο κατά το οποίο οι προϋποθέσεις μιας διάσωσης να είναι αντιτίθετες με τις δημοκρατικές αρχές .

Τώρα μην κοιτάτε τώρα τις δικαιολογίες από τις πoυτ@νες των νεοφιλελευθέρων κομμάτων …..

Η πραγματικότητα είναι ότι η «Τρόικα» – που απαρτίζεται από την ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το ΔΝΤ – έχει επιβάλει τους κανόνες της οικονομικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία, ως προϋπόθεση για τη διάσωση τους.
Αυτό το είδος της οικονομικής διακυβέρνησης στηρίζεται σε επιθέσεις στις εργασιακές σχέσεις και τους μισθούς τις συλλογικές συμβάσεις και διατάξεις , την αποδόμηση της συνταξιοδότησης , την εισαγωγή μεγαλύτερης ευελιξίας στην αγορά εργασίας, την αποδυνάμωση της κοινωνικής προστασίας , το δικαίωμα της απεργίας , και την ιδιωτικοποίηση των δημοσίων υπηρεσιών.

Τώρα βέβαια εάν κάποιος το σκεφτεί βαθύτερα …. Αυτό μεταφράζεται στο ότι
…. επειδή η χώρα μας ….. δεν είχε άλλες εγγυήσεις ώστε να πάρει δάνεια και να ταΐσει τους τραπεζίτες …. Μας έβαλε ουσιαστικά ως εγγύηση …..
Δηλαδή ως εγγύηση για τα δάνεια έβαλε την εργατική δύναμη των Ελλήνων ….
Δανείστηκε και εγγυήθηκε …. με την αποδόμηση του εργατικού δικαίου και την χαμηλή αμοιβή μας …. από δω και πέρα …..

«Δηλαδή μας πούλησε ως σκλάβους, όπως ακριβώς πράττει και ο δουλέμπορος »
Όποιος το καταλαβαίνει αυτό …. έχει καλώς ….. Οι υπόλοιποι …..
(δηλαδή οι καθώς πρέπει τύποι) …. ας συνεχίσουν να γραφούν στο διαδίκτυο
τις τεθλιμμένες ιστοριουλες τους …… και ας κλαίνε όλοι μαζί ….
- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -
Μόνο που ….. Ο πόλεμος έχει αρχίσει εδώ και καιρό ….
«Κανένας δεν πρόκειται να λυπηθεί … κανένα ».
- – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – -

Αλήθεια … η χούντα της Τρόικας δεν είναι αυτή που έχει δημιουργήσει …
μια τεχνοκρατική κυβέρνηση και … ειδικές υπηρεσίες που διοικούνται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους για τον έλεγχο του προϋπολογισμού μας ώστε να προβαίνει σε ιδιωτικοποιήσεις ;
Δεν μας έχουν επιβάλει μια γραφειοκρατική κυβέρνηση που ελέγχεται από ξένους αξιωματούχους που … από πάνω μέχρι κάτω …. διαποτίζονται από την εγκληματικότητα …. και οι οποίοι έχουν έναν και μόνο σκοπό:
…. να μαζέψουν χρήματα των Ελλήνων ;


Η σημερινή κυβέρνηση λοιπόν δεν έχει καμία δημοκρατική νομιμοποίηση !
Η χούντα της Τρόικας προσπαθεί να ξεπαστρέψει ριζικά την ελληνική κοινωνία και να επιβάλει την σκληρή λιτότητα στην υπηρεσία των ξένων πιστωτών.
Έχει επιβάλει οικονομικές πολιτικές οι οποίες οδήγησαν σε μια πρωτοφανή αναδιανομή του πλούτου από τη μάζα των απλών ανθρώπων ελληνικής προς σε ξένους και εγχώριους πιστωτές .
Έχει καταδικάσει τα εκατομμύρια του ελληνικού λαού , συνθλίβοντας τους απάνθρωπα από τους φόρους, τη φτώχεια, την ανεργία και την απόγνωση.
Έχει αγνοήσει, και συνεχίζει να αγνοεί, τον κοινωνικό αντίκτυπο των πολιτικών τους , και ….. έχουν ξύσει εκ νέου τις παλιές και ιστορικές πληγές μεταξύ των Ελλήνων και των Γερμανών .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ!
ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΑΝΑΝ ΕΧΘΡΟΥΣ !

Λύση ή παράλυση ;
= = = = = = = = = = =
Πράγματι, η ζημία που υπέστη η χώρα μας είναι παρόμοια με εκείνη που η χώρα θα είχε υποστεί αν είχε ένα πραγματικό πόλεμο “Αυτή είναι μόνο η αρχή ” , η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη τους επόμενους μήνες .
Υπάρχει λύση ;
ΝΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ !

Ο ελληνικός λαός πρέπει άμεσα να ξεκινήσει μια επανάσταση ενάντια στην νέα τάξη πραγμάτων , υποβοηθούμενος και από τους στρατιωτικούς , ΔΗΛΑΔΗ ένα καθαρά αντί-bangster κίνημα !

- Διορίζουμε μια πολιτική κυβέρνηση από τους αρμόδιους εμπειρογνώμονες που έχουν ευρεία υποστήριξη μεταξύ των συνανθρώπων μας .
- Με μια καλή επικοινωνιακή στρατηγική που θα απευθύνεται στους ανθρώπους της Ελλάδας και της Ευρώπης …. αντιμετωπίζουμε την προπαγάνδας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, (ιδίως τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ), εξηγώντας το πού έχουν πάει τα χρήματα τους .
- Διατήρηση του νόμου και της τάξης, συλλαμβάνοντας τους τραπεζίτες και τη χούντα της Τρόικας !
- Καταρτίζουμε ένα σαφές σχέδιο για την επαναφορά της δραχμής ως δημόσιο χρήμα και όχι το ιδιωτικό χρήμα .
Τη θέσπιση ενός δημόσιου τραπεζικού συστήματος όπως αυτό της Κίνας και όχι μια εθνική τράπεζα που θα παρέχει ρευστότητα στις ιδιωτικές τράπεζες, οι οποίες παράγουν στην πραγματικότητα τα χρήματα και χρεώνουν τόκους ανατοκισμού
Διαβάστε : Το άρθρο 21 και χρήματα χωρίς χρέος ή μήπως δεν το γνωρίζατε;
http://xaraseuaggelia.blogspot.com/2011/05/21.html
- Καταργούμε όλες τις διατάξεις της τράπεζας της Ελλάδας πχ, της απελευθέρωσης του Ελληνικού τραπεζικού συστήματος και όλων των προ- ενταξιακών διατάξεων της ΟΝΕ .
- Φροντίζουμε να διατίθενται στην κυκλοφορία χρήματα για την τόνωση των επιχειρήσεων, τις επενδύσεις και το εμπόριο .
- Να χρησιμοποιούνται τακτικά ερωτηματολόγια για να πάρουμε πληροφορίες από με τον πληθυσμό για το πώς ξοδεύουν τα χρήματά τους για να προσαρμόσουμε νωρίς τη νομισματική πολιτική μας και τα φορολογικά κίνητρα ώστε να αποφύγουμε τον πληθωρισμό .
- Συστήνοντας ειδικές υπηρεσίες για την υποστήριξη νέων επιχειρηματιών .

- Αυξάνουμε τα κέρδη από τις εξαγωγές και τον τουρισμό:
Ενθαρρύνοντας τον τουρισμό:
« Επισκέψου μια ελεύθερη χώρα! »
« Επισκεφτείτε την Ελλάδα που νίκησε τους banksters ! »

Αποφεύγουμε να βγάλουμε τα στρατεύματα και τανκς στους δρόμους για λόγους δημοσίων σχέσεων .
Η αποστολή μιας διμοιρία στρατιωτών, μαζί με κάποια ομάδα Ελλήνων αγανακτισμένων πολιτών , θα πρέπει να αρκεί ώστε συλλάβει τους τραπεζίτες ,
τους νεοφιλελευθέρους προδότες πολιτικούς και τους αξιωματούχους της ΕΕ !

Μαζί με αυτούς συλλαμβάνουμε και τους μετακλητούς υπάλληλους και τους στέλνουμε ΟΛΟΥΣ μαζί με κάθε λαμόγια δήμαρχο , αντιδήμαρχο και νομάρχη … διακοπές στα Ίμια μέχρι να μας αποκαλύψουν τους μυστικούς λογαριασμούς που είχαν ανοίξει στο όνομα τους τα μεγάλα κεφάλια της κυβέρνησης , και , μέχρι να καταθέσουν στον ανακριτή για όλες τις απάτες των υπουργών τους !
( είναι σημαντικό )

Διαλύουμε όλες τις ανεξάρτητες αρχές (τους συνηγόρους , τις αρχές προστασίας των λαμογιών) τις ψευδο-ΜΚΟ (εκτός των ελαχίστων μη κομματικών ΜΚΟ) και καταργούμε τους ανθελληνικούς νέο-ταξικούς νόμους δίνοντας έτσι ελευθερία κινήσεων στην ανεξάρτητη πλέον Ελληνική δικαιοσύνη!
Συνεργαζόμαστε με δικηγορικούς , ιατρικούς συλλόγους , το ΤΕΕ και λοιπά εμπορικά επιμελητήρια , την Εκκλησία της Ελλάδος , διαφόρους πολιτιστικούς συλλόγους , ώστε να δημιουργήσουμε υπηρεσίες που θα ενημερώνουν και θα βοηθούν τον πολίτη χωρίς χρέωση ( σε αντάλλαγμα ικανοποιούμε τα πάγια αιτήματα των συλλόγων και ενώσεων αυτών )
Ξεκαθαρίζουμε τους μασόνους μέσα από την Ελληνική δικαιοσύνη και τους δίνουμε τα παπούτσια τους στο χέρι .
Εφ όσον θα φύγουμε από την ΕΕ δεν θα υπάρχει πλέον ουδεμία συμβατική υποχρέωση ώστε να εργάζονται στην χώρα μας πλέον : οι ρουμάνοι , βούλγαροι και λοιποί χαμηλά αμειβόμενοι ευρωπαίοι , όποτε τους χρεώνουμε πακέτο στις πρεσβείες τους , και , αυτομάτως ανοίγουν πάνω από 1.000.000 θέσεις εργασίας για τους Έλληνες πολίτες .
Περνάμε από κόσκινο όλους τους αλβανούς , συλλαμβάνουμε όλους τους εγκληματίες και στέλνουμε τους υπόλοιπους στα τίρανα με την ευχή του Αλλάχ.
Τώρα όσον αφορά τους ασιάτες και αφρικανούς , εκεί δείχνουμε κατανόηση και σίγουρα και τον δέοντα ανθρωπισμό , αφού προφανώς πρόκειται για φτωχαδάκια και θύματα των ιμπεριαλιστών ( αν δεν έχετε τύχει σε πολέμους και βομβαρδισμούς …. τότε …. δεν με καταλαβαίνετε ) …. οπότε τους εξηγούμε με πολύ καλό τρόπο ότι δεν γίνεται να κάθονται στους δρόμους ….. και να πεινούν μαζί μας ….. και τους βοηθάμε λοιπόν , ώστε να φύγουν για Γερμανία Αυστρία Ολλανδία και Φινλανδία (όλες τις «φίλες χώρες» … δηλαδή …. αυτές που μας υποχρέωσαν να ανοίξουμε τα σύνορα μας και να περάσουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στην χώρα μας .….. ( οι εξ αίτιας των καταδιωκόμενοι ) ….
Φυσικά υποχρεώνουμε τα πρώην αφεντικά τους , αυτούς δηλαδή που εκμεταλλεύονταν τόσα χρόνια τους λαθρο στην Ελλάδα , να τους αποζημιώσουν αδρά ( μέχρι και τις κρατήσεις τους για το ΙΚΑ ) …. Και εάν ….. μπορούμε να πείσουμε και κάποιους πρώην φιλοξενούμενους μας λαθρο να εποικήσουν τα Σκόπια…. Ε.. τότε θα έχουμε πλέον το κεφάλι μας ήσυχο και από αυτό …. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !
( εξαιρουμένων φυσικά των εγκληματιών που ήρθαν μαζί τους ……
Διότι αυτούς τους περιλαμβάνουμε στην λίστα για διακοπές στα Ίμια )

- Να οριστεί επιτροπή για να διερευνήσει την οικονομική κρίση .
- Ποινική δίωξη κατά των ένοχων !
- Προεπιλογή για ολόκληρο το εξωτερικό χρέος .
- Εθνικοποίηση των τραπεζών και όλων των ιδιωτικών χρεογράφων,
συμπεριλαμβανομένων των ενυπόθηκων δανείων ,

- Μηνύουμε τους ενόχους ΔΝΤ/ ΕΚΤ /ΕΕ για 100 δισεκατομμυρίων ευρώ ως
αποζημίωση , για το κακό που επέφεραν στην χώρα μας με το μνημόνιο ένα!

- Αλλάζουμε το νόμο για να δώσουμε αμέσως σε κάθε ελληνική οικογένεια ένα
ελάχιστο ποσό ως προς το ζην !

- Επίσης να αναθερμανθούν οι σχέσεις μας με το Ιράν ώστε να έχουμε επάρκεια πετρελαίου.
( ξέρετε τώρα το κόλπο ….. μετά την καταστροφή των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων της Λιβύης οι θεομπαίχτες δια του εμπάργκο μας αποστερούν και από τα καύσιμα του Ιράν

Να μειωθούν οι εισαγωγές προϊόντων που επίσης παράγονται και εδώ ,
και να νομοθετηθούν οι εισαγωγές ως υποκατάστατα μόνο για την εγχώρια παραγωγή .
- Να χρησιμοποιηθεί το πλεόνασμα των ξένων ανταλλαγών ώστε να επενδύσουν σε εγχώριες επιχειρήσεις
-
- Προτείνουμε νέες εταιρικές σχέσεις εμπορίου στις τρίτες χώρες της Ευρώπης

- Σφυρηλατούμε μια νέα πολιτική συμμαχιών με χώρες όπως το Ηνωμένο
Βασίλειο , Κύπρο , Ρωσία, Ισραήλ , Ιράν και ΗΠΑ , Καναδά , Αργεντινή ,
Βραζιλία …..

- Επιστροφή επιχειρήσεων και σπιτιών στους πρώην ιδιοκτήτες τους
- Να συσταθεί μια επιτροπή για να εξετάσει τη μεταρρύθμιση της δημοκρατικής διαδικασίας να καταστεί δυνατή η πιο άμεση δημοκρατία
- Να θεσμοθετηθούν τα δημοψηφίσματα για τον προϋπολογισμό, όπως στην
Ελβετία

- Μεταρρύθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν τα βασικά της χρηματοδότησης και των οικονομικών στο σχολείο και προπαντός τι σημαίνει «μόχλευση» !
- Να δρομολογηθούν φεστιβάλ τέχνης, φεστιβάλ μουσικής, ώστε να γιορτάσουμε την απελευθέρωσή μας από την κυριαρχία της ΕΕ, θεσμοθετώντας και μια επίσημη αργία , και , να ενθαρρύνουμε τις συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης με ακαδημαϊκούς , υπεύθυνους χάραξης πολιτικής και καλλιτέχνες … υποκινώντας μια ζωηρή συζήτηση για την οικονομική κρίση και ώστε να θέσουμε τις προτεραιότητες για το μέλλον μας !
- Να θεσμοθετήσουμε και τις νέες εναλλακτικές θεραπείες στα κρατικά Νοσοκομεία μας όπως την ομοιοπαθητική θεραπεία , και , να δημιουργήσουμε τεράστιες κοινότητες απεξάρτησης σε φάρμες ανά την Ελληνική επαρχία , για την αποτοξίνωση των συμπολιτών μας ….. αλλά …… και όλων ανθρώπων του πλανήτη γη …… που «πρέπει» να ξεφύγουν από αυτόν τον σατανά …….
- Να απασχολήσουμε κάποιους εμπειρογνώμονες από τη Γερμανία και την Αργεντινή που θα συμβουλεύσουν την κυβέρνηση μας ….. διότι :
«Εμείς οι Έλληνες δεν πρέπει να περιμένουμε δεκαετίες για να ζητήσουμε την αποζημίωση για τη ζημία που προκάλεσε στην οικονομία μας η Τρόικα όπως κάναμε με τις παρομοίου είδους καταστροφές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής του Β παγκοσμίου πολέμου .
«Θα πρέπει να ζητήσουμε αμέσως αποζημιώσεις από τους υπεύθυνους ».

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ .
Ένα πρώτο βήμα θα ήταν η φυλάκιση εκατοντάδων τραπεζιτών ……
και δεύτερο το να συστήσουμε μια επιτροπή όπως ακριβώς έκανε και η κυβέρνηση στην Ισλανδία ώστε να διερευνήσει την οικονομική κατάρρευση της χώρας.

«ΔΙΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ , ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ »
Εκείνοι που θα έχουν κηρυχθεί ως ένοχοι δια την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας λόγω του προσωπικού τους κέρδους θα πρέπει να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
Αυτά λοιπόν From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Εάν δεν τα πράξουμε τότε μην περιμένουμε και πολλά ……
εξάλλου ο George Harrison …. λείπει ….. σήμερα …. ψάλει εκεί ψηλά …
δίπλα στους ουράνιους Πατέρες μας ….

Και δεν θα βρεθεί κανένας να διοργανώσει ουδεμία συναυλία για την σωτηρία μας από τον λιμό … όπως έκανε τότε …… στο κονσέρτο για το Μπαγκλαντές.
Concert for Bangladesh–Indian Music Section
Υ.Γ.1.
Είναι όμως δυνατόν να σωθεί η Ελλάδα;
Σύμφωνα με την λογική …. μάλλον όχι !
Πως αλήθεια να σωθεί όταν οι ίδιοι πολιτικοί απατεώνες που την κατάστρεψαν είναι ακόμα στα ”πράγματα”.
Με ποιά λογική οι διεφθαρμένοι επαγγελματίες πολιτικοί (ειδικά ΜΠΑΤΣΟΚ και ΝΟΥΔΟΥΛΑ ), θα την ξανά -”σώσουν” αύριο ;

Είναι ποτέ δυνατόν να συνεχίσει να γράφει ο HEIL GAP ( or mind the GAP )
όταν ένα πλουσιόπαιδο , που με την πατρική του περιουσία , αγόρασε μια θέση στην καπιταλιστική πτέρυγα του κοινοβουλίου , να απευθύνεται σήμερα ως νέος « ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ » στον Ελληνικό λαό και …… ένα κ@ρο μ@λ@κες να τον αποθεώνουν ως τον νέο εθνοσωτήρα!
Πως αλήθεια θα σωθούν από έναν άνθρωπο που πετά την ατάκα « πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά-οικονομία »;Ποια ελεύθερη οικονομία ρε κατακα(η)μμενε;
«Μάθε λοιπόν πέντε βασικά πράγματα ….. Δούλεψε λίγο …. Κατάλαβε επιτέλους τι σημαίνει νέα τάξη πραγμάτων και τι χρηματοπιστωτικός καπιταλισμός ……. Ε … και μετά έρχεσαι και μας σώνεις !»

Ποια τράπεζα άνθρωπε μου , θα δανείσει σήμερα την επιχείρηση μου ;
Για ποια πίστη ομιλούμαι όταν η μόχλευση στις ελληνικές τράπεζες σήμερα μπορεί να φτάνει και στο 60 % ;
Ποιος καταθέτης θα καταθέσει τα χρήματα του σε μια τράπεζα με επιτόκιο κάτω του 1% , και , δεν θα τα τοποθετήσει σε τζογαδόρικα αμοιβαία κεφάλαια « hedge founds » ….. και σε διάφορα αλλά τέτοια μαφιόζικα προϊόντα των αγορών ……

Πίστευε λοιπόν όπου θέλεις … ακόμη και … « στην ελεύθερη οικονομία »
Μονάχα θυμήσου …. κανένας δεν πρόκειται να εξαιρεθεί ……
από τις ευθύνες του για το σημερινό κατάντημα της πατρίδας !
Υ.Γ.2.
Ο πόλεμος έχει αρχίσει εδώ και καιρό ….
« Κανένας δεν πρόκειται να λυπηθεί … κανένα ».

HEIL GAP ( or mind the GAP )

http://netnewsgr.wordpress.com/2012/02/27/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CF%80%CE%BF/

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/2/12, 8:00 μ.μ.

    Ο πόλεμος έχει αρχίσει εδώ και καιρό ….
    « Κανένας δεν πρόκειται να λυπηθεί … κανένα »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/12, 10:23 μ.μ.

    Η Ιρλανδική ψηφοφορία της φορολογικής συνθήκης της Ε.Ε. απειλεί τους banksters …. και το …… ρεμπέτικο της χρεοκοπίας !


    From HEIL GAP ( or mind the GAP )


    http://www.netnewsgr.gr/2012/03/banksters.html

    http://1greek.wordpress.com/2012/03/01/%CE%B7-%CE%B9%CF%81%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

    http://www.triklopodia.com/2012/03/i-irlandiki-psifoforia-tis-forologikis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή