Powered By Blogger

7.3.15

Δεύτερη ευκαιρία; Δεν νομίζω


γραφει ο αρισταρχος
samaras1
Είπαν και τι δεν είπαν οι βουλευτές της ΝΔ για να στηρίξουν την ήττα τους στις εκλογές του Ιανουαρίου. Από το “δεινή ήττα”  και “ώρα για ξεκούραση κε πρωθυπουργέ”  του Δένδια και μέσα από του Άδωνι την χαρούμενη νότα ”μια χαρά τα πήγαμε στις εκλογές” μέχρι της Σπυράκη το “δεν αρέσαμε” και την πρόωρη αναχώρηση Καραμανλή.  Σκίστηκε στα δύο η  ΝΔ με όλους να αποκηρύσσουν την καρέκλα της εξουσίας και όλοι να την διεκδικούν επίγεια και υπόγεια.
Καλά δεν πήρατε χαμπάρι, όπως κάθε φορά, γιατί πήρε εξουσία ο Τσίπρας; Είναι να τρελαίνεται κανείς με σας. Με ανεργία στο κόκκινο και με επερχόμενο νέο καιάδα σε συντάξεις, μισθούς, εργασιακά και πλειστηριασμούς και… όλα κατ’ επιταγήν του ηγέτη της ΕΕ για να πληρώνονται τα τσακάλια του δανεισμού. Με δηλώσεις περί ανάκαμψης και ανάπτυξης, αλήθεια,  ποιος τα πιστεύει. Ένιωσε ο μέσος, ο μικρός, ο μικρομεσαίος Έλληνας ένα… μπούκωμα, μια ανασφάλεια… ένα “έως εδώ και μή παρέκει”. Τίποτα καλό και αισιόδοξο δεν προμηνύονταν. Τουναντίον όλα έδειχναν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και για μια υποδούλωση μακρόχρονη. Μόνο εσείς, από ότι τουλάχιστον λέτε στις συνάξεις, δεν καταλάβατε τίποτα.
Κι αν η διαφορά δεν πήγε σε δυσθεώρητα ύψη ήταν γιατί τους φόβιζε ο μπαμπούλας της αριστεράς(και μόνο σαν λέξη). Αυταπόδεικτο είναι το της απελευθέρωσης(από το φόβο) δημοσκοπικό εύρημα που εκτίναξε το κυβερνόν κόμμα στο 42%.
Κάντε σωστό απολογισμό και επανατοποθετηθείτε στις σωστές κεντροδεξιές βάσεις μακριά από ακροδεξιά ξεροβηξήματα πριν η μετεξέλιξη του ΖΥΡΙΖΑ απλωθεί στον κεντρώο χώρο οπότε σας βλέπω στο χρονοντούλαπο για πάρα πολλά χρόνια.
Και πώς να το κάνουμε κυρ-Αντώνη, η Ντόρα έχει δίκαιο. Έχασες, πας σπίτι ή στα ορεινά για κους-κους και καζούρα. Αφήνεις σε άλλους να προχωρίσουν με νέες ιδέες και “ιδανικά” πάντα εντός μνημονίου. Όχι τίποτε άλλο αλλά για την καλή συνέχεια του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου