Powered By Blogger

13.2.12

Ολόκληρο το μνημόνιο της σύμβασης με την Τρόικα, διαβάστε το να δείτε τι θα πει παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας...


Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσια τη σύμβαση που συνυπέγραψαν οι Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. ως δανειστές και η Ελληνική Κυβέρνηση ως δανειολήπτης :



Επειδή όμως το μνημόνιο είναι αρκετά μεγάλο και κουραστικό για να το διαβάσετε ολόκληρο ας δούμε κάποια σημαντικά κομμάτια του :






Ξέρουν όμως πολύ καλά τι κάνουν ... αυτοί μας έφεραν στο σημείο της χρεωκοπίας , για να"βοηθηθούμε" από το ΔΝΤ και να τα ξεπουλήσουν όλα.
Η φτώχεια που έρχεται θα είναι το παράδειγμα στους υπόλοιπους ευρωπαίους για να δεχθούν τα μέτρα λιτότητας που θα τους εξαθλιώσουν αλλά θα αποτρέψουν υποτίθετε την απόλυτη εξαθλίωση που θα υποστούμε εμείς.
Με το ξεπούλημα της χώρας και την δημιουργία μειονοτήτων που ετοιμάζουν , θα φέρουν πραγματικά μία Νέα Ελλάδα. Αλοίμονο μας ....
Δεν είναι ανίκανοι ...ένα μάτσο πουλημένα ρεμάλια είναι που δουλεύουν για τους εχθρούς μας ...

Οι επόμενες διαδηλώσεις θα πρέπει να γίνονται έξω από τα σπιτια των πολιτικών και όχι στους δρόμους.
Μικρές συντονισμένες διαδηλώσεις των 1000-2000 ατόμων έξω από τα σπίτια των πολιτικών.
Πουλημένοι κλέφτες.....

Πηγή: Ολόκληρο το μνημόνιο της σύμβασης με την Τρόικα, διαβάστε το να δείτε τι θα πει παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας - RAMNOUSIA

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/2/12, 9:55 μ.μ.

    Ξέρουν όμως πολύ καλά τι κάνουν ... αυτοί μας έφεραν στο σημείο της χρεωκοπίας , για να"βοηθηθούμε" από το ΔΝΤ και να τα ξεπουλήσουν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σύμβαση που συνυπέγραψαν οι Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. ως δανειστές και η Ελληνική Κυβέρνηση ως δανειολήπτης :
    ΑΙΣΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εγκάθετο επιτελείο-τσίρκο που έχει αναλάβει την κυβέρνηση στην Ιταλία αγνοείαυτούς τους θανάτους, προτιμώντας τον στρουθοκαμηλισμό μέσα στην κινούμενη άμμο των υπερβολών του, αλλά το 2012 οι ”εκατόμβες των αγορών” εξακολούθησαν να αυξάνονται: 362 αυτοκτονίες ανέργων, 192 θάνατοι ελεύθερων επαγγελματιών και 144 θάνατοι ιδιοκτητών μικρομεσαίων επιχειρήσεων. (Οι μεγαλοεπιχειρηματίες δεν αυτοκτονούν. Απλά φεύγουν για άλλες χώρες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή