Powered By Blogger

2.5.20

ΗΠΑ: 5 εκ. δολ. -δανεικά, αγύριστα- στην Αρχιεπισκοπή από κυβέρνηση

Ποιοί και γιατί υπονομεύουν τον αρχιεπ. Ελπιδοφόρο, με τις ''ευλογίες''... Βαρθολομαίου!!!

Ως μία καλή επιχείρηση η ''Αρχιεπισκοπή Αμερικής'', δεν έχασε την ευκαιρία. Αιτήθηκε και πήρε άμεσα 2.5 εκατ. δολ., ως δάνειο, από τράπεζα ελληνικής ιδιοκτησίας στην Νέα Υόρκη, στα πλαίσια του κυβερνητικού προγράμματος γιά ενίσχυση επιχειρήσεων, με αφορμή τον ''κορωνα-ιό''. 'Αλλα περίπου 2.5 εκατ. φρόντισε να πάρει και γιά τα ''ιδρύματά'' της. Θα τα δικαιολογήσει γιά μισθούς κ.α., ώστε να μην τα αποπληρώσει, όπως αναμένεται να γίνει και τα δάνεια θα αποπληρωθούν από το κράτος, δηλ. τους φορολογούμενους ΗΠΑ.
Η Αρχιεπισκοπή, ως εμπορική -μη φορολογούμενη- επιχείρηση, ναι μεν δεν έχει να επιδείξει ιεραποστολικό, κοινωνικό, εκπαιδευτικό, φιλανθρωπικό κλπ έργο, αλλά με το χρήμα πάντα τα πήγαινε καλά. Γι' αυτό και η Ομογένεια ''της γύρισε την πλάτη'', αηδιασμένη.
Στις 30 Απριλίου '20, ανακοίνωσε και την δημιουργία ''ταμείου ανακούφισης θυμάτων κορωνα-ιού'', λέγοντας ότι διαθέτει 500.000 δολ. (ΠΟΥ τα βρήκε;;;) γιά έχοντες ανάγκη και ζητά από την Ομογένεια να συνεισφέρει με άλλα 500.000 δολ. Aλλά, δεν μας λέει ο αρχιεπίσκοπος, ΠΟΣΑ έβαλε στο ταμείο από δικά του λεφτά, πόσα οι μητροπολίτες κλπ. Από ότι γνωρίζουμε, ουδέποτε συνεισφέρουν, μόνο ζητούν. Κι επειδή η Ομογένεια και η μεγάλη πλειοψηφία του ''ποίμνιου'' δεν εμπιστεύονται την Αρχιεπισκοπή σε ότι αφορά -ειδικά- χρήμα, ας γνωστοποιήσει που υπάρχει το ποσό των 500.000 δολ. και ποιοί θα χειρίζονται τον λογαριασμό.
Φαίνεται ότι η ''εμπορική επιχείρηση'' Αρχιεπισκοπή ''Αμερικής'' δεν διδάσκεται τίποτα και νομίζει ότι πάλι θα εξαπατήσει την Ομογένεια, με το ''ταμείο βοήθειας'', με αφορμή τον κορωνα-ιό. Και στο παρελθόν ζήτησε κι έλαβε χρήματα γιά συγκεκριμένους σκοπούς (π.χ. πυρόπληκτους Ηλεία κ.ά) γιά να αποδειχτεί μετά ότι τα χρήματα κατάληξαν αλλού, χώρια το γεγονός ότι ουδέποτε δίνει οικονομικούς ΚΑΘΑΡΟΥΣ λογαριασμούς-απολογισμούς. Και οι απάτες αυτές, πρέπει κάποτε να σταματήσουν.
'Aρχισε η υπονόμευση Eλπιδοφόρου
Σε μιά άλλη εξέλιξη, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισε ήδη η υπονόμευση του αρχιεπ. Ελπιδοφόρου. Mητροπολίτες στις ΗΠΑ (με εξαίρεση τους Ατλάντας, αγ. Φραγκίσκου και Ντητρόϊτ), έστειλαν ''αναφορές'' στον πατριάρχη Βαρθολομαίο, ''καταγγέλοντας'' τον Ελπιδοφόρο γιά ''απολυταρχικές ενέργειες'' και ως αρχιεπίσκοπο που ''δεν γνωρίζει πως πρέπει να διοικείται η Αρχιεπισκοπή στις ΗΠΑ''.
Παράλληλα, παπάδες ανά τις ΗΠΑ, όπως μας ενημέρωσαν, λαμβάνουν τηλεφωνήματα από τον ''άτυπο αρχιεπίσκοπο'', τον ''φάδερ 'Αλεξ'', με τα οποία έμμεσα υπονομεύει τον Ελπιδοφόρο. Με δεδομένο ότι ο ''φάδερ 'Αλεξ'' είναι ''άνθρωπος του Βαρθολομαίου'' (εξαιτίας του χρήματος), εκτιμούμε ότι η υπονόμευση Ελπιδοφόρου, έχει τις ''ευλογίες'' του πατριάρχη. Μάλιστα, μητροπολίτης, με πρόσβαση στο Φανάρι και ''κολλητός'' του ''φάδερ 'Αλεξ'', δηλώνει ότι ''η αρχιεπισκοπία Ελπιδοφόρου δεν θα κρατήσει πολύ''.
(Περισσότερα, σε επόμενο δημοσίευμα)
kalami.us - 1 Mαίου '20

7 σχόλια:

  1. 'Aρχισε η υπονόμευση Eλπιδοφόρου
    Σε μιά άλλη εξέλιξη, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι άρχισε ήδη η υπονόμευση του αρχιεπ. Ελπιδοφόρου. Mητροπολίτες στις ΗΠΑ (με εξαίρεση τους Ατλάντας, αγ. Φραγκίσκου και Ντητρόϊτ), έστειλαν ''αναφορές'' στον πατριάρχη Βαρθολομαίο, ''καταγγέλοντας'' τον Ελπιδοφόρο γιά ''απολυταρχικές ενέργειες'' και ως αρχιεπίσκοπο που ''δεν γνωρίζει πως πρέπει να διοικείται η Αρχιεπισκοπή στις ΗΠΑ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/5/20, 1:47 μ.μ.

      Η αγάπη είναι πάντα όμορφη όταν είσαι με τον αληθινό άνθρωπο, εσένα και τον αληθινό εραστή. Είμαι Mayruris Camplelo ο φίλος μου έχει διαλυθεί μαζί μου και ήμουν μόνος γι 'αυτό κατευθύνονται σε ένα πολύ ευγενικό και μεγάλο άχνη ξόρκι Δρ ADELEKE που με βοήθησε να φέρει πίσω τον εραστή μου για μένα και μου ζήτησε 340 ευρώ για τα στοιχεία που απαιτούνται για το ξόρκι και σήμερα είμαι μαζί του τώρα και είμαστε ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι πολύ ευγνώμων για ό, τι έχετε κάνει για μένα Δρ ADELEKE μπορείτε να τον email aoba5019@gmail.com ή Whatsapp μου μέσω +27740386124 

      Διαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΦΑΓΙΑΣ:Παράλληλα, παπάδες ανά τις ΗΠΑ, όπως μας ενημέρωσαν, λαμβάνουν τηλεφωνήματα από τον ''άτυπο αρχιεπίσκοπο'', τον ''φάδερ 'Αλεξ'', με τα οποία έμμεσα υπονομεύει τον Ελπιδοφόρο. Με δεδομένο ότι ο ''φάδερ 'Αλεξ'' είναι ''άνθρωπος του Βαρθολομαίου'' (εξαιτίας του χρήματος), εκτιμούμε ότι η υπονόμευση Ελπιδοφόρου, έχει τις ''ευλογίες'' του πατριάρχη. Μάλιστα, μητροπολίτης, με πρόσβαση στο Φανάρι και ''κολλητός'' του ''φάδερ 'Αλεξ'', δηλώνει ότι ''η αρχιεπισκοπία Ελπιδοφόρου δεν θα κρατήσει πολύ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως μία καλή επιχείρηση η ''Αρχιεπισκοπή Αμερικής'', δεν έχασε την ευκαιρία. Αιτήθηκε και πήρε άμεσα 2.5 εκατ. δολ., ως δάνειο, από τράπεζα ελληνικής ιδιοκτησίας στην Νέα Υόρκη, στα πλαίσια του κυβερνητικού προγράμματος γιά ενίσχυση επιχειρήσεων, με αφορμή τον ''κορωνα-ιό''. 'Αλλα περίπου 2.5 εκατ. φρόντισε να πάρει και γιά τα ''ιδρύματά'' της. Θα τα δικαιολογήσει γιά μισθούς κ.α., ώστε να μην τα αποπληρώσει, όπως αναμένεται να γίνει και τα δάνεια θα αποπληρωθούν από το κράτος, δηλ. τους φορολογούμενους ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αρχιεπισκοπή, ως εμπορική -μη φορολογούμενη- επιχείρηση, ναι μεν δεν έχει να επιδείξει ιεραποστολικό, κοινωνικό, εκπαιδευτικό, φιλανθρωπικό κλπ έργο, αλλά με το χρήμα πάντα τα πήγαινε καλά. Γι' αυτό και η Ομογένεια ''της γύρισε την πλάτη'', αηδιασμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/5/20, 1:47 μ.μ.

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή