Powered By Blogger

18.6.12

Η Εγκληματική Ηλιθιότητα Της Πλειοψηφίας Σαν Όριο Της Δημοκρατίας...


Η Εγκληματική Ηλιθιότητα Της Πλειοψηφίας Σαν Όριο Της Δημοκρατίας
Το ότι ο ελληνικός λαός, στη συντριπτική πλειοψηφία του, είναι εγκληματικά ηλίθιος, όπως άλλωστε και οι περισσότεροι άλλοι λαοί αυτού του… κολασμένου πλανήτη (εξαιρούνται π.χ. οι Ισλανδοί -χεχε) αποτελεί γεγονός, από σήμερα αποδεδειγμένο, πέραν πάσης αμφιβολίας.
Και… για να μη θεωρηθώ ανθέλλην, υπενθυμίζω την απίστευτη ηλιθιότητα των Γερμανών του 1933, που ψήφισαν τον Αδόλφο Χίτλερ (με ένα εγκλημστικά ηλίθιο ποσοστό περίπου 40%) αλλά και την πιο πρόσφατη, παρατεταμένη εγκληματική ηλιθιότητα των Ιταλών που ψήφιζαν Μπερλουσκόνι, ή των Αγγλων που ψήφισαν τον Κάμερον (ή τον Μπράουν πριν από αυτόν, το ίδιο κάνει)… ή των Ούγγρων που ψήφισαν καντρο-ακροδεξιά συμμαχία κι έφεραν κι αυτοί (όπως κι εμείς τώρα) τους νεοναζί στη δική τους Βουλή, νομίζοντας πως έτσι θα γλυτώσουν τα μνημόνια (το μυαλό τους και μια λίρα), ή και την κατάπτυστη ηλιθιότητα των (χαζο-)Αμερικάνων που εμπιστεύτηκαν τον Ο-μπάμια (που ούτε για πλασιέ αυτοκιήτων δεν κάνει), κ.ο.κ.
Γενικά οι λαοί έχουν αποδείξει, επανειλλημένα, σχεδόν όλοι, την εγκληματική τους ηλιθιότητα, γεγονός αναμφισβήτητο και… απίστευτα κερδοφόρο για τις πονηρές εγκληματικές μειοψηφίες των πλουτοκρατών, που πίνουν το αίμα των πανηλίθιων και αποχαυνωμένων (κωλο-)λαών αυτού του πλανήτη.
Θα μου πείτε, βέβαια (πολλές αντιρρήσεις, εύλογες και γνωστές) ότι
[1] δεν μπορεί να γίνει αλλοιώς, αφού η δημοκρατία επιβάλλει το σεβασμό της πλειοψηφίας (των ηλιθίων), ενώ
[2] κάθε δικτατορία απλώς ξεζουμίζει ακόμη χειρότερα την πλειοψηφία (των ηλιθίων) στερώντας της (ακόμη και) το δικαίωμα της ίδιας της… ηλιθιότητάς της, και τέλος
[3] όσο ηλίθιοι και νάναι οι λαοί (στην πλειοψηφία τους ο καθένας) έχουν και ελαφρυντικά και αμέτρητες δικαιολογίες. Δηλαδή π.χ. τους κορόϊδεψαν, τους εξαπάτησαν τα πολιτικά ψεύδη των ΜΜΕ, των Ισχυρών, κ.ο.κ. – ενώ ακόμη και η αποδεδειγμένη ηλιθιότητά τους είναι αποτέλεσμα της (κακής) παιδείας τους, ή της άγνοιάς τους, ή τέλος πάντων της κακής ανατροφής τους (από γονείς που αποβλακώθηκαν οι ίδιοι πριν γεννήσουν κι αναθρέψουν τα αποβλακωμένα τους παιδιά) κλπ. κλπ.
Ε ναι, μπορείτε να τα πείτε, κι αυτά και πολλά άλλα και θα συμφωνήσω μαζί σας, ότι έχετε και απόλυτο δίκιο. Αλλά θα απαντήσω με… δυο λόγια. Κυρίως τις εξής τρεις λέξεις:
Στ’ αρχίδια μου.
Τουτέστιν… Είστε ηλίθιοι, οι περισσότεροι, κι αυτό δεν αλλάζει (τη συντριπτική πλειοψηφία σας) (όχι βεβαίως εσείς οι… εκλεκτοί, οι λίγοι και καλοί που διαβάζετε τούτο το μπλογκ -χαχαχα)…
Και είστε πολύ ηλίθιοι, όσοι νομίζετε ότι η πλειοψηφία των ηλιθίων (όπως εσείς) μπορεί να συγχωρηθεί καν, σήμερα, στον Αιώνα της Πλημμυρίδας της Γνώσης και της Πληροφορίας, για την εγκληματική σας ηλιθιότητα και την εξοργιστική σας άγνοια, ή και για την ανικανότητά σας για κοινή λογική, κ.ο.κ.
Το ότι κάποιοι άλλοι σας έκαναν έτσι, αξιοθρήνητα ηλίθιους, είναι γεγονός κι αυτό, βέβαια, αλλά δεν σας απαλλάσσει, του εγκλήματός σας. Οπως ακριβώς κι ένας βιαστής δεν απαλλάσσεται επειδή είχε ψηχολογικά απωθημένα από την παιδική του ηλικία που τον έκαναν βιαστή. Δεν γίνεται “λιγότερο φονιάς” ο δολοφόνος που έχει “ψυχολογικά προβλήματα”. Διότι ο φόνος, αυτός καθ εαυτός, είναι αναμφισβήτητο γεγονός (για κάθε φονιά), ενώ και το θύμα του (ή έστω κάποιος δικός του άνθρωπος) δικαιούται να του πει (όπως κι εγώ) το εξής απλό, που επαναλαμβάνω:
Στ’ @ρχίδι@ μου.
(αυτά προς το παρόν… δηλαδή δεν άρχισα ακόμη)
_____________________________________
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
1. Ενα ακόμη video:


(αυτό το βίντεο φτιάχτηκε κυρίως σαν δοκιμή για τους “εικονικούς ηθοποιούς νέας γενιάς” καθιώς και τη νέα… τεχνητή γυναικεία φωνή στα ελληνικά, που έχω ετοιμάσει. Δεν αποτελεί πλήρη, σοβαρή κριτική των λαθών του ΚΚΕ)
___________________________________
2. Δείγμα εξοργιστικής ηλιθιότητας, επικίνδυνης άγνοιας ή ασχετοσύνης με το διαδίκτυο) είναι και το εξής διάβημα της… Αλέκας Παπαρήγα:
George Omadeon@omadeon
ΚΚΕ: Εισαγγελική έρευνα για την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ της Αλέκας Παπαρήγα | ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ topontiki.gr/article/37005 (ΑΗ ΣΙΧΤΙΡ ΑΛΕΚΑ, άντε γειάαα)
18 Jun 12 ReplyRetweetFavorite
Εδώ ο κόσμος καίγεται από τις παρεμβάσεις κυβερνήσεων και υπηρεσιών ασφαλείας σε βάρος των (λίγων) ελευθεριών (μας) του διαδικτύου κι η Αλέκα… παραλογίζεται θέλοντας να χώσει το… μακρύ και βρωμερό χέρι της ελληνικής “δικαιοσύνης” μέσα στο τουήτερ, επειδή κάποιοι έκαναν (πάααλι) φάρασα στο ΚΚΕ.
Αντε χέσε μας Αλέκα, ΔΕΝ θα σ’ αφήσουμε να καταστρέψεις ΚΑΙ το διαδίκτυο. Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι για την υποτιθέμενη “πλαστοπροσωπεία” σε βάρος σας. Αφού όλοι ξέρουμε ότι αποφεύγετε το τουήτερ και το φατσοβιβλίο, όπως ο (λουδίτης) διάολος το λιβάνι, ΤΙ σκούζετε και φωνάζετε ότι σας “πλαστοπροσωπούν”?
Αη σιχτίρ και ΟΥΣΤ.
______________________________
[...]

ΠΗΓΗ
Πηγή: Η Εγκληματική Ηλιθιότητα Της Πλειοψηφίας Σαν Όριο Της Δημοκρατίας - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου