Powered By Blogger

13.9.12

Η αναφορά των ειδήσεων του Λιβάνου περί βιασμού του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη πριν αυτός δολοφονηθεί, παραμένει ανεπιβεβαίωτη από το AFP.

 


From HEIL GAP ( or mind the GAP)



Ανεπιβεβαίωτο δελτίο ειδήσεων από τον Λίβανο, αναφέρει ότι ο Πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Λιβύη, ο Chris Stevens, βιάστηκε πριν θανατωθεί από τη ιδικές του μαριονέτες της Αλ Κάιντα !.



 
 ΤΟ VIDEO ΕΔΩ :

video

Προφανώς, οι μουσουλμάνοι … δοθείσης ευκαιρίας …. αποδεικνύουν ότι είναι πρωτόγονοι !

Δεν βιάζουν μόνο τους Αμερικανούς δημοσιογράφους στους δρόμους , αλλά τώρα πλέον βιάζουν και τους αμερικανικούς πρέσβεις !

Σύμφωνα με το Tayyar.org ειδήσεων του Λιβάνου , επικαλούμενο πηγές ειδήσεων Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP), ο πρέσβης των ΗΠΑ στη Λιβύη Christopher Stevens , ο οποίος σκοτώθηκε από ενόπλους που εισέβαλαν στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη την Τρίτη, φέρεται να είχε βιάσει πριν δολοφονηθεί.

Μια ανακοίνωση ειδήσεων από το Λιβυκό Free Press , επίσης αναφέρει ότι Πρέσβης Stevens είχε "σοδομιστει" πριν σκοτωθεί :

Η μετάφραση της έκθεσης αναφέρει:


Σκηνές από την όντως προκλητική, κακότεχνη , χαμηλής ποιότητας … πλην των άλλων … ταινία ( κατά την προσωπική εκτίμηση του HEIL GAP … βέβαια ) : ‘ Innocence of Muslims ,

video

Φωτογραφίες του άτυχου αμερικανού πρέσβη Chris Stevens
BODY AMBASSADOR CHRISTOPHER STEVEN'S




US-AMBASSADOR-LIBYA





Οι ΗΠΑ στέλνουν δύο πολεμικά πλοία στην Ακτή της Λιβύης - Fox News




Δύο Πολεμικά πλοία του Ναυτικού των ΗΠΑ εστάλησαν προς τις ακτές της Λιβύης , μετά τη δολοφονία του πρέσβη των ΗΠΑ στη Λιβύη και των τριών εργαζομένων στο προξενείο, εκ των οποίων οι δυο ήταν πεζοναύτες , αναφέρει το Fox News επικαλούμενο ανώνυμους στρατιωτικούς αξιωματούχους.
Ο Πρέσβης Chris Stevens και άλλοι τρεις Αμερικανοί έχασαν τη ζωή τους την Τρίτη στη Βεγγάζη μετά την επίθεση που δέχθηκαν από ένοπλο όχλο , που ήταν « θυμωμένοι « (;) για την αμερικανικής παραγωγής ταινία, η οποία θεωρείται προσβλητική για τον Προφήτη του Ισλάμ Μωάμεθ.
Σύμφωνα με το Fox News, μια ομάδα περίπου 50 Αμερικανών πεζοναυτών, επίσης , απεστάλη στη Λιβύη από την αμερικανική ναυτική βάση Rota, της Ισπανίας οι οποίοι αναμένεται να μεταβούν στην πρωτεύουσα της χώρας την Τρίπολη.
Η κίνηση αυτή έγινε αφότου ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα έδωσε εντολή σε "όλους τους απαραίτητους πόρους (δυνάμεις) να υποστηρίξουν την ασφάλεια του προσωπικού των ΗΠΑ στη Λιβύη, καθώς και την αύξηση της ασφάλειας των διπλωματών των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο."
Ο Πρέσβη της Λιβύης στις Ηνωμένες Πολιτείες Άλι Aujali …. έχει ρίξει το φταίξιμο για την επίθεση κατά των υποστηρικτών του δολοφονημένου συνταγματάρχη Καντάφι, ενώ η αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών αρχικά ανέφερε ότι η επίθεση συνδέεται με την Αλ-Κάιντα .
Σημαντική Ανάπτυξη Ναυτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο:
«Πόλεμος με εσφαλμένο υπολογισμό, λάθος ή ατύχημα;»




Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ συγκέντρωσε σήμερα τέσσερις ομάδες Carrier Strike (Μια ομάδα απεργία φορέας (CSG) είναι ένα επιχειρησιακός σχηματισμός του Αμερικανικού Ναυτικού . Αποτελείται από περίπου 7.500 προσωπικό, ένα αεροπλανοφόρο , τουλάχιστον ένα καταδρομικό , ένα αντιτορπιλικό και τουλάχιστον δύο αντιτορπιλικά / ή φρεγάτες ) στην Αραβική Θάλασσα και όταν φτάσουν στην στη θέση τους θα είναι η πιο ισχυρή ομάδα μεταφορέων από το Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο.


Παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο σκοπός αυτής της ενέργειας είναι ένα "όπλο" , μια επίδειξη δύναμης για την πολύ-εθνική άσκηση που θα πραγματοποιηθεί στον Κόλπο του Ομάν και που αρχίζει στις 24 Σεπτεμβρίου.
Αναμφισβήτητα, η άσκηση έχει επίσης ως στόχο να δείξει ότι το Ιράν δεν θα πρέπει να επιχειρήσει να κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, μέσω των οποίων περνούν πάνω από το ένα τρίτο των διελεύσεων του αργού πετρελαίου στον κόσμο.
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς (όπως γράφονται σε ισραηλινές εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς) , ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου είναι αποφασισμένος να επιτεθεί στο Ιράν πριν από τις εθνικές εκλογές των ΗΠΑ στις 7 Νοεμβρίου .
Σε απάντηση στην απειλή αυτή, ο κ. Parviz Sarvari της ιρανικής Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας λέει:
"Αν ο κόσμος θέλει να κάνει την περιοχή μας ανασφαλή … θα κάνει ΟΛΟ τον κόσμο ανασφαλή."


Θα ήταν βεβαία ένας λάθος υπολογισμός από την πλευρά του κ. Νετανιάχου να ξεκινήσει μια επίθεση εναντίον του Ιράν πιστεύοντας ότι οι ΗΠΑ θα σπεύσουν προς διάσωσή του , χρησιμοποιώντας την δύναμη πυρός των τεσσάρων ομάδων Carrier Strike στην Αραβική Θάλασσα, καθώς και τις άλλες δυνάμεις των ΗΠΑ.

Επιπλέον, θα είναι ένα τραγικό λάθος από την πλευρά των Ιρανών να χτυπήσουν πολεμικό πλοίο μιας αμερικανικής / πολυεθνικής δύναμης , εάν το Ισραήλ επιτεθεί στη χώρα τους.
(άλλωστε θα ήταν η κατάλληλη αφορμή αλλά και δικαιολογημένη αιτία εισβολής του ΝΑΤΟ /ΟΗΕ στην χώρα τους )
Το πιο ανησυχητικό γεγονός, όμως θα είναι εάν τυχαία ξεκινήσει … κάποια επίθεση … από το Ισραήλ, το Ιράν ή την αμερικανική δύναμη : « δίχως κανένα λόγο … και δίχως άδεια ή … εντολή».
Ένας άλλος πόλεμος Μέση Ανατολή με τα προκύπτοντα ανθρώπινο και οικονομικό κόστος τόσο για την περιοχή και τον κόσμο θα ήταν καταστροφικός και δεν θα είναι η απάντηση σε αυτήν την κλιμακούμενη παγκόσμια κρίση!
( Ξυπνήστε παιδιά και δείτε επιτέλους την οικονομική ύφεση καθώς αυτή καλπάζει ολοταχώς προς την Γερμανία και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κίνα εξαιτίας της κρίσης )

 
HEIL GAP ( or mind the GAP)



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ … ME … TA … ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟ .



ΑΙΓΥΠΤΟΣ & ΛΙΒΥΗ: άγρια επίθεση όχλου μουσουλμάνων εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Λιβύη και στο Κάιρο λόγω ταινίας που θεωρείται προσβλητική για το Ισλάμ .

From HEIL GAP ( or mind the GAP)
http://heilgapormindthegap.blogspot.de/2012/09/blog-post_1203.html


http://heilgapormindthegap.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου