Powered By Blogger

31.10.12

«Η Ελλάδα δεν είναι μπουρδέλο - Τα πάντα λειτουργούν τέλεια»!!! Του Γ. Αδαλή.

 
«Η Ελλάδα δεν είναι μπουρδέλο - Τα πάντα λειτουργούν τέλεια»!!!
Η λίστα Λαγκάρντ, η σύλληψη Βαξεβάνη και η ασυλία των πραγματικών απατεώνων οδήγησαν τους Έλληνες Δικαστές σε μια αποτυχία τεραστίων διαστάσεων!
Ποιοι είναι αυτοί που ωφελούνται από όλα αυτά; Ποιοι κρύβονται πίσω από την σύλληψη Βαξεβάνη και γιατί;

Τον Κώστα Βαξεβάνη τον γνώρισα το 2004 σε μια εκδήλωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! Παρά του ότι καταγόμαστε και οι δυο από το ίδιο νησί, δεν είχα ποτέ μαζί του ιδιαίτερες σχέσεις, ούτε φιλικές αλλά ούτε δημοσιογραφικές!
Αλλά τις παρακάτω γραμμές τις γράφω μόνο και μόνο για να τον υποστηρίξω δημόσια!
Διότι αυτό που συμβαίνει πλέον εδώ στην Ελλάδα, ξεπερνά τα όρια της ανοχής καθώς και εκείνη την λεπτή γραμμή, που χωρίζει το κράτος δικαίου από το κράτος-τύραννο!
Κάποιοι με αφορμή όσα θα περιγράψω παρακάτω, αναφώναξαν ότι «το Ελληνικό κράτος είναι ένα μεγάλο μπουρδέλο»!
Προσωπικά διαφωνώ και διαφωνώ κάθετα!
Σε έναν οίκο ανοχής υπάρχουν κανόνες, ιεραρχία και τάξη!
Το Ελληνικό κράτος απέχει πολύ από το να το χαρακτηρίσεις ακόμη κι ως μπουρδέλο!
Είναι κάτι πολύ χειρότερο!
Το κράτος μας, σύμφωνα με την άποψή μου λειτουργεί μια χαρά!
Εχει δικαστική εκτελεστική και νομοθετική εξουσία, που εργάζονται σκληρά και σχεδόν τέλεια!
Μόνο που εργάζονται σκληρά , όταν πρόκειται να προστατέψουν, κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες, φοροκλέπτες, φοροφυγάδες και πολιτικούς που συνδυάζουν όλα τα παραπάνω!!!
Το κράτος μας δηλαδή λειτουργεί, για τους παρακάτω πολίτες!

  • Τους 300 βουλευτές
  • Τους 1.000 πρώην βουλευτές που είναι εν ζωή!
  • Τους 40 εξωκοινοβουλευτικους που διετέλεσαν υπουργοί!
  • Τους 2.500 συμβούλους όλων αυτών
  • Τους 3.000 κομματάρχες και κομματαρχίσκους σε όλη την Ελλάδα
  • Τους 5.000 δημάρχους, αντιδημάρχους περιφερειάρχες και λοιπούς (με ελάχιστες εξαιρέσεις)
  • Τους 800 μεγαλοεπιχειρηματίες καραβοκυραίους και τους διαχειριστές της περιουσίας των
  • Τους 20 καναλάρχες και εκδότες
  • Τους 60 συστημικούς δημοσιογράφους
  • Τους 2.000 διάφορους ένστολους και μη που αποτελούν το μακρύ χέρι της εξουσίας
  • Τους 10 τραπεζίτες
  • Και πάνω απ όλα, τους 5 με 6 Πρωθυπουργούς που Κυβέρνησαν την Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια!!!
Για κανέναν άλλον, από τους 11.000.000 Ελληνες πολίτες, δεν λειτουργεί το κράτος!
Εχουμε δηλαδή ένα κράτος τσιφλίκι, ένα κράτος αμπελοχώραφο όλων αυτών που σα προανέφερα, όπου όλες οι Εξουσίες, Πρώτη, Δεύτερη, Τρίτη και Τέταρτη (ο Τύπος) λειτουργούν προς όφελός τους και με γνώμονα την προστασία των συμφερόντων τους!
Για τους υπόλοιπους, δεν λειτουργεί τίποτα και ποτέ!
Αν ένας από τα 11.000.000 των Ελλήνων, έχει αντικρουόμενα συμφέροντα με κάποιον από τους παραπάνω, τότε ανακαλύπτει γρήγορα, ότι το κράτος μας αυτόματα προσαρμόζεται στις ανάγκες των τσιφλικάδων, και μπορεί να θεσπίζει ακόμη και νόμους προκειμένου να τους προστατέψει! Κι ο έχων χίλια δίκια, πολίτης, βρίσκεται ξαφνικά να έχει άδικο και να απειλείται η περιουσία του, η ελευθερία του ακόμη και η ζωή του!
Δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος σε τούτη εδώ τη χώρα που δεν το έχει ζήσει όλο αυτό!
Η περίπτωση του Κ.Βαξεβάνη, είναι μια από αυτές και μάλιστα τόσο καραμπινάτη!
Μια από τις περιπτώσεις όπου το «καθεστώς» τρίζει τα δόντια του προκειμένου να παραδειγματιστούν οι πολίτες που διψούν για τιμωρία των κλεφτών και απατεώνων!
Προσέξτε τώρα!
Μια Γαλλίδα υπουργός οικονομίας (που όλως τυχαίως, σήμερα είναι ένας εκ των τριών διαχειριστών της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα) η Κριστίν Λαγκάρντ, έδωσε στον ομόλογό της μιας λίστα με 2.059 Ελληνες που είχαν περίεργες καταθέσεις στο εξωτερικό και αποτελούσαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να κινηθούν οι Ελληνικές Αρχές προκειμένου να εισπράξουν φόρο, για ποσά που πιθανών να κινήθηκαν παράνομα!
Αυτό άλλωστε έκανε και η ίδια η Γαλλία αλλά και άλλες χώρες και είχαν έσοδα!
Στην Ελλάδα όμως, ο υπουργός που την παρέλαβε, ο «διορισμένος» από τον Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνστανίτνου , δεν έκανε απολύτως τίποτα!
Ο διάδοχός του, ο Ε.Βενιζέλος το ίδιο!
Το τι έχουμε ακούσει δεν λέγεται!
Ο ένας, κατέθεσε ότι δεν θυμάται που την είχε βάλει. Ο άλλος έλεγε ότι ήταν προϊόν «υποκλοπής» και δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί!
Ότι πιο μεγάλο ψέμα δεν είχε ειπωθεί στην Ελλάδα, ειπώθηκε προκειμένου για να μην εμφανιστεί η λίστα Λαγκάρντ και τα ονόματα που περιείχε μαζί με τα ποσά!
Ότι πιο ελεεινό και τρισάθλιο μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία το ακούσαμε!
Το Κράτος εκεί προκειμένου να προστατέψει τους τσιφλικάδες, καθυστέρησε πολλά χρόνια να βρει άκρη και φτάσαμε στο σημείο, να θέλουμε να ξαναζητήσουμε την λίστα από την Λαγκάρντ, γιατί μπορεί να έχει παραποιηθεί στον δρόμο!
Αντί λοιπόν, η δικαστική εξουσία, να φυλακίσει όσους «έχασαν» «ξέχασαν», ή δεν εκτέλεσαν το καθήκον τους, είδαμε την θέση της να αναλαμβάνει μια ... επιτροπή της Βουλής, να εξετάζει το θέμα, έτσι ώστε να μπορεί με νόμο να το … θέσει στο αρχείο!
Και με τον τρόπο αυτό, όλοι στην Ελλάδα, αναζητούσαν την τύχη της λίστας αλλά και τους λήσταρχους που πιθανόν να έκρυβε μέσα της!
Και ήταν τόσο αργές οι διαδικασίες που σε πιάνει απελπισία , για το πόσο αλήτες είναι ορισμένοι, που πλέον παίζουν ανοιχτά με την υπομονή μας και την ψυχολογία μας!
Κι ενώ για πολλούς η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, ήταν μια τελειωμένη υπόθεση, αφού πήγαινε για κουκούλωμα, όπως τόσες άλλες, ξαφνικά ένας δημοσιογράφος, την δημοσιεύει στο περιοδικό του!
Το επίσημο κράτος λοιπόν, που επί χρόνια την αγνοούσε, ή δεν την είχε, ή ξεχνούσε που την έβαλε, με κίνδυνο να παραγραφούν πολλά οικονομικά εγκλήματα, θα περίμενε κανείς, να πει κι ευχαριστώ στον δημοσιογράφο, που την δημοσιοποίησε και να τον τιμήσει για την αποτελεσματική έρευνα που έκανε ! Μια έρευνα που το Κράτος όπως αποδείχτηκε ΔΕΝ μπορούσε να κάνει!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, το κράτος που είχε υποχρέωση μέχρι σήμερα να έχει συλλάβει όσους παρανόμησαν από αυτή τη λίστα καθώς και όσους τους συγκάλυπταν, ΔΕΝ έκανε το παραμικρό!
Το κράτος εκεί δεν έκανε τη δουλειά του!
Και μέχρις εδώ ναι, μπορείς να πεις «αδέλφια, έχουμε ένα κράτος μπουρδέλο»!
Αλλά όταν βλέπεις, ότι σε χρόνο ρεκόρ, μαθαίνει το κράτος που πίνει καφέ ο Βαξεβάνης, που μένει, με ποιον συναναστρέφεται, σε ποια σπίτια κατοικεί , και στέλνει από δέκα αστυνομικούς να παρακολουθήσουν ...
Όταν βλέπεις ότι σε χρόνο ντετέ, ο Εισαγγελέας είναι έξω από την πόρτα του Βαξεβάνη…
Όταν βλέπεις ότι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιείται για να συλλάβει τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε την λίστα Λαγκάρντ, πώς να πεις ότι κράτος είναι μπουρδέλο!
Μια χαρά δουλεύει το σύστημα! Μια χαρά και αποτελεσματικά συνεργάζονται οι διωκτικές αρχές όταν είναι να συλλάβουν κάποιον που χαλά τη σούπα τους!
Προσωπική μου άποψη, είναι ότι όσοι συμμετείχαν στη σύλληψη του Βαξεβάνη, έπρεπε να κάμουν ακριβώς το ίδιο και για όσους έκρυβαν ή ξεχνούσαν που έβαλαν τη λίστα Λαγκάρντ! Ακριβώς το ίδιο για όσους δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν τα ποσά που μετέφεραν στο Εξωτερικό!
Συνεπώς, αφού δεν το έκαναν, είναι ελεγχόμενοι για μη τήρηση των νόμων του Ελληνικού Κράτους και πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί!
Ειδικά σήμερα, που η χώρα μας, με την σύλληψη Βαξεβάνη, διασύρεται διεθνώς, με δημοσιεύματα εφημερίδων ειδικά στις ΗΠΑ, που εξεφτιλίζουν την πατρίδα μας και την παρουσιάζουν χειρότερη και από τριτοκοσμικές χώρες!
Η Ελλάδα, δεν χρειάζεται δικαστές που συλλαμβάνουν τους Βαξεβάνηδες, αλλά δικαστές που να συλλαμβάνουν υπουργούς Οικονομίας που δεν έκαναν τη δουλειά για την οποία εντέλλονται από τον Ελληνικό λαό!
Το μοναδικό επάγγελμα στο οποίο γίνεται αναφορά στο Ελληνικό Σύνταγμα είναι αυτό του δημοσιογράφου!
Η Ελευθερία του λόγου κατοχυρώνεται από το Ελληνικό Σύνταγμα, και κανένας δικαστής , εισαγγελέας και Αστυνομικός, δεν έχουν το δικαίωμα να συλλαμβάνουν δημοσιογράφους, που αποκαλύπτουν, αυτό που 11 εκατομμύρια Ελληνες θέλουν να μάθουν και να ενημερωθούν!
ΑΝΤΙΘΕΤΑ, δικαστές , εισαγγελείς και Αστυνομικοί, έχουν υποχρέωση να συλλαμβάνουν υπουργούς, πρώην υπουργούς και βουλευτές, που κατέστρεψαν την ελληνική οικονομία είτε με τις πράξεις τους είτε με τις παραλείψεις τους!
Αλλιώς, να μην διαμαρτύρονται, με απεργίες και διαδηλώσεις κάθε φορά που τους μειώνουν το μισθό τους, πολύ απλά, διότι δεν συγκινούν πλέον κανέναν και μπαίνουν σιγά-σιγά κι αυτοί, στο κάδρο του … «καλά να πάθετε, σας άξιζε»!!!
Προσωπική μου άποψη είναι, ότι πλησιάζει η μέρα, που η πλειοψηφία των δικαστών και των Εισαγγελέων, θα επαναστατήσει με όσα συμβαίνουν στη χώρα!
Μόνο που ας κοιτάξουν, μην είναι αργά τότε και δεν έχουν το λαϊκό έρεισμα των 11 εκ. Ελλήνων!
Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, υπογραμμίζω ότι η σύλληψη του δημοσιογράφου Κ.Βαξεβάνη, αποτελεί μια ελεεινή σελίδα στην σύγχρονη ιστορία της χώρας μας!
Τόσο ελεεινή, που θα λειτουργήσει αντίθετα από την βούληση όσων την δρομολόγησαν!
Θα επιταχύνει πολλές εξελίξεις και θα το δείτε αυτό!
Προσωπικά, αν είχα αυτή τη λίστα, όχι απλά θα την δημοσίευα στους AegeanTimes, αλλά θα την έκανα και φειγ-βολάν, να την μοιράσω σε γέρους και γριούλες που δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ!
Για αυτό ήμασταν άλλωστε και από τους πρώτους που αναδημοσίευσαν την εν λόγω λίστα, που δημοσίευσε στο περιοδικό ΗΟΤ DOC ο Κώστας Βαξεβάνης!
Και θα την δημοσίευα, μαζί με τα ποσά των λογαριασμών κι όχι χωρίς αυτά όπως έκανε ο Κ.Βαξεβάνης για ένα πολύ απλό λόγο!
Στην Ελλάδα, οι γνωστοί – άγνωστοι, κλέφτες, απατεώνες και λωποδύτες, βαφτίζουν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, ότι τους συμφέρει, προκειμένου να προστατευτούν οι ίδιοι και τα κλοπιμαία τους!
Κι αυτό πλέον θα σταματήσει , θέλουν δεν θέλουν, όλοιαυτοί οι άρπαγες της περιουσίας του Ελληνικού λαού!
Θέλουν δε θέλουν...
Γιώργος Αδαλής για τους Aegean TimesΠηγή: «Η Ελλάδα δεν είναι μπουρδέλο - Τα πάντα λειτουργούν τέλεια»!!! Του Γ. Αδαλή - RAMNOUSIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου