Powered By Blogger

31.10.12

Βild: «Οργισμένοι Έλληνες επιτέθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό τους»... *Τον κράζουν παντού και εδώ το πολιτικό σύστημα-πλην τριών κομμάτων-του δίνει ασυλία...

από τον/την arch

bild giorgakis antahttp://olympia.gr/
«Οργισμένοι Έλληνες επιτέθηκαν στον πρώην πρωθυπουργό τους» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild που αναφέρεται στο περιστατικό που σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ, σε εστιατόριο στο Βερολίνο, όπου γευμάτιζε ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, ο οποίος επισκέφθηκε το Βερολίνο με αφορμή το Συμβούλιο για το μέλλον της Ευρώπης, γευμάτιζε μαζί με τη σύζυγό του Άντα, το βράδυ της Κυριακής στο εστιατόριο “ChénChè”, όταν ξαφνικά μια ομάδα οργισμένων Ελλήνων φοιτητών του επιτέθηκαν φραστικά.
“Ο ελληνικός λαός πληρώνει τον λογαριασμό σου” φώναζαν οι περίπου 15 φοιτητές στον κ. Παπανδρέου, ο οποίος τους απάντησε:
“Εγώ αγωνίστηκα για τη δημοκρατία στη χώρα μας”
Ορισμένοι πελάτες του εστιατορίου ξέσπασαν αυθόρμητα σε χειροκροτήματα.
Στη συνέχεια οι φοιτητές απομακρύνθηκαν από το εστιατόριο.
Ωστόσο όταν μετά από μισή ώρα ο κ. Παπανδρέου αποχώρησε, εκείνοι –που τον περίμεναν απ’ έξω- του επιτέθηκαν εκ νέου. Ο πρώην πρωθυπουργός όμως, χωρίς να αντιδράσει, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί και κατευθύνθηκε προς το ξενοδοχείο του» καταλήγει το δημοσίευμα της Bild.
spirospero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου