Powered By Blogger

1.5.15

Oι Ελληνορθόδοξοι (εκτός Βαρθολομαίου κι Ιερώνυμου) πενθούν τον ήρωα που δολοφονήθηκε...


Οι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας κήδεψαν τον Tawfiq Nashat, Γενικό Διοικητή των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο αεροδρόμιο Altifor...
Οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα, μισθοφόροι των "πολιτισμένων" δυτικών ηγετών που διεισδύουν στη Συρία από την Τουρκία και το Ισραήλ, δολοφόνησαν τον Tawfiq Nashat, γιατί υπερασπιζόταν την πατρίδα του, τη γη των προγόνων του και ήθελε να σταματήσει η βίαια έξοδος προς το νεκροταφείο Μεσόγειος... (Θύμωσε ο Ιερώνυμος με την τραγωδία στη Μεσόγειο... Προσοχή μην σκιστεί κανένα καλσόν! Μήπως επί πέντε (5) ολόκληρα χρόνια ήταν σε κώμα;)
Οι Χριστιανοί της Συρίας, έχουν τη...
συμπαράσταση όλων των χριστιανών του κόσμου, με εξαίρεση εκείνη του Βαρθολομαίου -δεν θέλει να δυσαρεστήσει τον σουλτάνο Ερντογάν- και του Ιερώνυμου, που προτιμάει να διαχειριστεί η εκκλησία της Ελλάδας κονδύλια για ένα πιάτο φαγητό στους πρόσφυγες... από τη "φιλανθρωπία" των εμπόρων όπλων της ΕΕ!
Περισσότερα για την προδοτική στάση Βαρθολομαίου-Ιερώνυμου, απέναντι στους Ελληνορθοδόξους της Συρίας: ΕΔΩ
Zητούμε συγγνώμη από τον αγωνιζόμενο Συριακό λαό που στάθηκε πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού…
Δεν χαριζόμαστε σε κανέναν! Συνεχίζει να στηρίζει τους NATOϊκούς τρομοκράτες ο ΣΥΡΙΖΑ;
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ
Tawfiq Nashat
Πατριάρχης Αντιοχείας Ιγνάτιος Δ΄: «Με όλη μας της καρδιά καλούμε τους πιστούς Χριστιανούς της Συρίας να μην εγκαταλείψουν την αγαπημένη μας χώρα, παρά τη βία, τη δυστυχία, την εκκένωση που προωθούν»…
Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία), 28 Οκτώβρη 2012: "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Για την Ελλάδα και τον Ιερώνυμο, τι τιμή έχει;
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/05/o_1.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου